Vanilkový cheesecake z Hrašky

12 porcí
40 min.
0x

Suroviny

  • 250g vanilkové Hrašky
  • 1500 ml rostlinného mléka
  • 150g oleje
  • hroznový koncentrát nebo případně jiné sladidlo
  • bourbon vanilka
  • ovoce

Postup:

  1. Hrašku (hrachová mouka) promícháme s mlékem a olejem, za stálého míchání přivedeme k varu, poté ztlumíme a zvolna vaříme 20 minut.
  2. Občas promícháme a zkontrolujeme, zda se Hraška nepřipaluje.
  3. Ke konci přidáme čirý hroznový koncentrát a vanilku. Dobře prošleháme ručním šlehačem.
  4. Hraška je dobře provařená, když má lahodnou chuť a není cítit po hrachu.
  5. Horký krém vlijeme do formy a dáme vychladnout.
  6. Zdobit můžeme jakýmkoliv ovocem, já rozmixovala maliny s hroznovým koncentrátem a agarem.

Vanilkovou hrašku můžeta  zakoupit na www.hraska.cz.

Vyzkoušejte také

Využíváme soubory cookies!
Aby náš web fungoval přesně tak, jak má, využíváme soubory cookies, které zpracováváme podle zásad ochrany osobních údajů. Další informace o využití cookies souborů naleznete zde.