Máte restauraci, kavárnu nebo bar? Vyzkoušete naše 1l gastro sirupy.
Výjimečná chuť řeckých oliv
jsou vyráběny výhradně přírodním způsobem: po sběru jsou olivy několik měsíců naložené pouze ve vodě a soli ( bez přidání jakýchkoliv chemických látek ). Poté se několik dní suší na ostrém řeckém slunci, což jim dodá naprosto nezaměnitelnou chuť. Všechny olivy pochází z rodinné farmy z městečka Argos na řecké Peloponésu.
Ruční sběr
Nejprve se provádí pečlivý ruční sběr, při kterém se vybírají ty nejlepší olivy.
„Košér“ s peckou
Aby si olivy udržely svoji nezaměnitelnou chuť, tak se nechávají nevypeckované.
Vyrobeno v Řecku.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 945/226 kJ / kcal
Bílkoviny: 1,80 g
Tuky: 22,50 g
– z toho nasycené mastné kyseliny: 2,80 g
Sůl: 2,00 g