Postup:
- V míse smíchejte 1/2 šálku ovesných jemných vloček nebo rovnou ovesnou mouku, 1/4 šálku mandlové mouky, 1/2 lžíce skořice, 1/2 lžíčky mletého zázvoru, 1/4 lžíčky muškátového oříšku, špetku mletého hřebíčku a 3/4 šálku nastrouhané datlové pasty.
- Přidáme 3 lžíce vody.
- Rukama uhněteme těsto a plníme do formiček.
- Nakonec celou formu dáme do mrazáku na 30 minut, po vyndání, vymačkáme kytičky ven a obalíme v kokosovém cukru.
Můj tip
Já použila doporučenou formu od Tescomy a musím říct, že je to vážně to nejjednodušší co člověk může použít. Hlavně se nemusíte nervovat s vyvalováním těsta, které se věčně trhá 🙂