Raw perníčky

25 porcí
45 min.
1x

Suroviny

  • 1/2 šálku ovesných jemných vloček
  • 1/4 šálku mandlové mouky
  • 1/2 lžíce skořice
  • 1/2 lžíčky mletého zázvoru
  • 1/4 lžíčky muškátového oříšku
  • špetka mletého hřebíčku
  • 3/4 šálku nastrouhané datlové pasty
  • 3 lžíce vody

Postup:

  1. V míse smíchejte 1/2 šálku ovesných jemných vloček nebo rovnou ovesnou mouku, 1/4 šálku mandlové mouky, 1/2 lžíce skořice, 1/2 lžíčky mletého zázvoru, 1/4 lžíčky muškátového oříšku, špetku mletého hřebíčku a 3/4 šálku nastrouhané datlové pasty.
  2. Přidáme 3 lžíce vody.
  3. Rukama uhněteme těsto a plníme do formiček.
  4. Nakonec celou formu dáme do mrazáku na 30 minut, po vyndání, vymačkáme kytičky ven a obalíme v kokosovém cukru.

Můj tip
Já použila doporučenou formu od Tescomy a musím říct, že je to vážně to nejjednodušší co člověk může použít. Hlavně se nemusíte nervovat s vyvalováním těsta, které se věčně trhá 🙂

Recepty

Cukroví

Vyzkoušejte také

Využíváme soubory cookies!
Aby náš web fungoval přesně tak, jak má, využíváme soubory cookies, které zpracováváme podle zásad ochrany osobních údajů. Další informace o využití cookies souborů naleznete zde.