Domácí hummus s glazírovanou cibulkou

4 porce
10 min.
0x

Suroviny

  • 1 konzerva cizrny (nebo si můžete den předem namočit suchou cizrnu a druhý den uvařit)
  • 3 lžičky sezamové pasty Tahini
  • 2 lžíce extra virgin olivového oleje
  • ½ lžičky mletého římského kmínu 
  • 1 stroužek česneku
  • 1-2 lžičky našeho citronového koncentrátu
  • mořská sůl
  • pepř

Postup:

  1. Slitou cizrnu propláchneme studenou vodou
  2. Dáme do mixéru spolu s dalšími všemi ingrediencemi a přidáme trochu našeho citrónového koncentrátu
  3. Mixujeme do hladka, případně můžeme přidat trochu vody z nálevu či oleje.
  4. Dochuťte dle potřeby. 
Využíváme soubory cookies!
Aby náš web fungoval přesně tak, jak má, využíváme soubory cookies, které zpracováváme podle zásad ochrany osobních údajů. Další informace o využití cookies souborů naleznete zde.