Máte restauraci, kavárnu nebo bar? Vyzkoušete naše 1l gastro sirupy.
Jablečný sirup je 100 % přírodní ovocný koncentrát bez přidaného cukru a chemických konzervačních látek. Naše sirupy se vyrábí z čerstvě vylisovaného ovoce. Vylisováním čerstvého ovoce vzniká ovocná šťáva, ze které se postupně odpaří voda a tím vzniká hustý a silný ovocný koncentrát. Čerstvá kalná šťáva je šetrně pasterována a následně zahuštěna za hlubokého vakua a nízkých teplot pro zachování všech příznivých organoleptických vlastností, barvy a nutričních hodnot. Na výrobu 1 litr jablečného koncentrátu je tak spotřeba 7 kg čerstvého ovoce, tj. cca 5,6 litrů šťávy z ovoce.
Naše sirupy neobsahují: lepek, gmo, konzervanty, umělá barviva, přidané cukry, umělá sladidla, přidané chemické látky a tedy jsou i bez alergenů. Naše koncentrátové sirupy neředíme vodou a ani nijak nezahušťujeme.
- Jednoduchá příprava
- Pohodlné dávkování 0,04l ovocného sirupu do 400 ml perlivé vody, přidat led a snítku máty.
Jednoduché dávkování sirupů
K sirupům si můžete dokoupit i naši dávkovací pumpičku.
Skladování a spotřeba
Sirup neobsahuje vodu a proto se v neředěném stavu nezkazí. V chladu krystalizuje podobně jako včelí med, což není na závadu. Teplem se sirup vrátí do tekutého stavu. Stejně tak na závadu není drobná sedimentace na dně (vinný kámen) a zákal, běžná věc u přírodních produktů. Doba trvanlivosti ovocného koncentrátu je 12 měsíců. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 30 dnů. Nevystavujte přímému slunci.
Pro výrobce potravin a nápojů
Kvalitní malinový koncentrát dodáváme i ve velkoobchodních baleních. Podívejte se na naši stránku velkoobchodu pro ovocné koncentráty. Spojte se s námi! Rádi se domluvíme na spolupráci.
Složení
99% jablečný koncentrát, 1% citronový koncentrát
Výživové údaje na 100 ml
energetická hodnota 1151 kj / 271 kcal
tuky 0 g
kyseliny 0,1 g
sacharidy 65,8 g
z toho cukry 62,5 g
bílkoviny 1,1 g
sul 0 g